Cadouri din romania

Globul de iarna

În 1900, Erwin Perzy I, de meserie mecanic în producerea de instrumente chirurgicale, a creat în mod accidental primul glob de sticlă, încercând să îmbunătăţească luminozitatea becului electric. Inspirat de cizmarii de la acea vreme, care puneau un glob de sticlă plin cu apă în faţa lumânărilor pentru a
avea mai multă lumină, a făcut şi el acelaşi lucru cu un bec, însă a realizat curând că ideea nu a fost cea mai bună. Ulterior Perzy s-a gândit să adauge în apă o pulbere albă, care a început să cadă uşor spre baza globului şi care i-a amintit de ninsoare. Următorul pas a fost adăugarea unei diorame în miniatură, care pentru primii 40 de ani de producţie a fost întotdeauna o biserică.Erwin Perzy al II-lea a preluat afacerea de la tatăl său după al doilea Război Mondial şi a venit cu idei noi de design, cu figurine noi (brazi de Crăciun, oameni de zăpadă, Moş Crăciun) şi cu un nou material pentru zăpada artificială, care a rămas, până astăzi, un secret al companiei.
În prezent, firma produce globuri cu zăpadă cu 350 de designuri diferite, pentru producţia de masă, însă realizează şi alte mii de globuri personalizate, la comandă, aceastea din urmă reprezentând 20% din vânzările totale. Globurile sunt produse în patru dimensiuni diferite, iar unii dintre furnizori refuză să le transporte pe vreme geroasă, pentru ca nu cumva apa să îngheţe, iar sticla să se crape.Erwin Perzy al III-lea spune că nu s-a îndoit niciodată că va intra în afacerea de familie şi că este în continuare entuziasmat de ceea ce face. Peste 10 ani firma va fi condusă de fiica sa, care acum are 24 de ani şi face deja primii paşi spre afacerea de familie.

Aici gasesti icoane ajutatoare in examene!

Aici gasesti icoane ajutatoare in examene!
Icoane ortodoxe
 
 
 
eXTReMe Tracker
Bloguri, Bloggeri si Cititori